Despre noi

Viziune

Global Business School este un concept nou în zona educaţiei continue şi a consultanţei în afaceri, ce are ca obiectiv propulsarea în următorii ani în topul organizaţiilor private de specialitate.

Misiune

Organizaţia pune la dispoziţia clienţilor un sistem integrat de formare profesională continuă şi consultanţă pentru îmbunătăţirea performanţelor, promovând astfel conceptul de pregătire şi transformare inteligentă sub cupola organizaţia viitorului.

Valori

Adevăr, activitatea organizaţiei urmăreşte adevărul şi se bazează pe evidenţe şi fapte verificate.
Integritate, experţii Global Business School dau dovadă de cinste şi corectitudine oferind un exemplu demn de urmat de cei din jur.
Demnitate, organizaţia respectă şi asigură consideraţie tuturor actorilor implicaţi.
Competenţă profesională, experţii organizaţiei pun la dispoziţia clienţilor un set de competenţe verificate şi se pregătesc continuu în domeniile de activitate.
Responsabilitate, organizaţia îşi asumă responsabilitatea pentru success şi eşec, pentru faptele, cuvintele şi atitudinile manifestate şi acceptă cu demnitate consecinţele.
Îmbunătăţirea continuă: Global Business School manifestă în permanenţă preocupări pentru îmbunătăţirea produselor prin mijloace moderne de lucru.
Clientul merită a fi respectat, organizaţia acordă importanţă şi asigură totodată o psihologie axată pe clienţi, astfel încât produsele oferite să corespundă nevoilor acestora, aducând un plus de valoare în procesul educaţional şi al dezvoltării pentru o societate mai bună şi mai competitivă.